ZASTUPNIŠTVO

ZASTUPNIŠTVO

 • 5

  FOLYOTERM

  Naša firma je generalni uvoznik i distibuter Turske firme FOLYOTERM iz Istanbula vodećeg proizvođača plastičnih posuda od PVC, PS, PET . Ambalaža urađena od providnih materijala u zadnje vrijeme uzima sve više prostora u pakovanju prehrambenih proizvoda.
  Generalni smo zastupnik i uvoznik renomiranog proizvođača ambalaže od ekspandiranog PS ili u narodu poznatog kao stiropor. Tacne i posude urađene su u raznim oblicima , dimenzijama i bojama sluđi za pakovanje hrane ručnim ili mašinskim obmotavanjem streč,termoskupljajuće ili druge folije. Posude sa poklopcima i bez su najčešće napravljene od bioorijentisanih BOPS ili PET folija postupkom termooblikovanja u različitim oblicima i dimenzijama.Pogodne su za pakovanje raznih vrsta hrane u poslastičarstvu (kremasti i suvi kolači, tulumbe, baklave, torte) u pekarstvu, trgovinama, mesarama (za pakovanje voća, peciva, povrća, mesa i mesnih prerađevina), razne vrste salata,namaza, svježe i sušeno voće i povrće, u pakovanju brze hrane i kateringu ali i u kućnoj upotrebi. Prednost ove ambalaže je kristalna čistoća, površinski sjaj, visoka transparentnost, hermetičko zatvaranje, ne propusta štetne gasove na hranu, niska cijena veliki broj oblika. Takođe vršimo distribuciju kantica od PP-a (300 ml, 500 ml, 1 l, 2.3 l, 2.6 l, 5 l i 10 l ).

 • 5

  SINANLI AMBALAJ

  Generalni smo uvoznik i distributer renomirane firme iz Istanbula   SINANLI AMBALAJ  renomiranog proizvođača aluminijske ambalaže. Aluminijumska ambalaža pogodna je za pakovanje, pečenje, pogrijavanje, zamrzavanje i čuvanje hrane. Ima široku primjenu u pekarskoj i mesnoj industriji kao i u ugostiteljstvu.

Saradnja

 • 5
  Naš proizvodni asortiman obuhvata i proizvode poznatih proizvodjača iz Srbije i Bosne kao sto su:

  * MotoPlast
  * AluFlex
  * HelioPlast

Reservation form:

×

Order catering

We contact you in a while...stay tuned!
×